Για όσους δεν προτιμούν το παραδοσιακό αρνί, μερικές συμβουλές για το μαρινάρισμα του κρέατος που προτιμάτε!
Χρησιμοποιήστε παντα σκεύη που δεν οξειδώνονται, γυάλινα, κεραμικά, ή πορσελάνινα, το αλουμίνιο απαγορεύεται. Το μαριναρισμένο κρέας τοποθετήστε το στο ψυγείο. Σκεπάστε καλά με τη μαρινάδα τα κομμάτια του κρέατος, για να μην πιάσουν κρούστα ή ξεραθούν οι άκρες τους. Ανακατεύετε τακτικά το κρέας. Σε μερικά κρέατα όπως το κυνήγι, η μαρινάδα θεωρείται απαραίτητη. Αν στη μαρινάδα χρησιμοποιήσετε λαχανικά, κρατήστε τα για το μαγείρεμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου