Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Για να είναι το κρέας νόστιμο και τρυφερό!


Για όσους δεν προτιμούν το παραδοσιακό αρνί, μερικές συμβουλές για το μαρινάρισμα του κρέατος που προτιμάτε!

Χρησιμοποιήστε παντα σκεύη που δεν οξειδώνονται, γυάλινα, κεραμικά, ή πορσελάνινα, το αλουμίνιο απαγορεύεται. Το μαριναρισμένο κρέας τοποθετήστε το στο ψυγείο. Σκεπάστε καλά με τη μαρινάδα τα κομμάτια του κρέατος, για να μην πιάσουν κρούστα ή ξεραθούν οι άκρες τους. Ανακατεύετε τακτικά το κρέας. Σε μερικά κρέατα όπως το κυνήγι, η μαρινάδα θεωρείται απαραίτητη. Αν στη μαρινάδα χρησιμοποιήσετε λαχανικά, κρατήστε τα για το μαγείρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου